Bentley Mulsanne

530

Moč motorja (KM)

4,80s

0-100 km/h

DAN 1.500 € 100 km
VIKEND 3.000 € 300 km
TEDEN 6.000 € 1.000 km
MESEC 18.000 € 3.000 km

Varščina: 10.000 €
Dodatni km: 2,44 €

Prvi v Sloveniji omogočamo vsem zainteresiranim doživetje z eno najbolj prestižnih limuzin Bentley Mulsanne. Prestižna 2,6 tonska limuzina, ki izpolni vsa pričakovanja tudi najzahtevnejših potnikov skriva pod pokrovom 6.75 litrski twin-turbo V8 motor, ki vseh 1.100 Nm navora doseže pri zelo nizkih obratih in požene Mulsanna do stotice v 4,8 sekunde. Njegova hitrost se ustavi 305km/h.

Video predstavitev

Uvoz avtomobila po naročilu

Se zanimate za nakup vozila Bentley? Lahko vam ponudimo takoj dobavljiva vozila ali vam svetujemo pri nakupu novega vozila po naročilu.Seveda vam mi uredimo celoten postopek naročila in dobave vozila. Vse naše ponujene cene vključujejo DDV, DMV, homologacijo, transport in prevzem vozila v našem salonu na Verovškovi 60a v Ljubljani. Za vozila po naročilu, vam aktualni rok dobave in končno ceno vozila izračunamo glede na konkretno konfiguracijo vozila na  www.teslamotors.com.

Pošlji povpraševanje

Opombe:

Vse cene vključujejo 22% DDV in kasko zavarovanje z odbitno franšizo v višini varščine. Rezervacija je potrjena šele po plačilu predračuna. Prevzem in vračilo vozila je praviloma znotraj našega delovnega časa na Verovškovi 60a v Ljubljani. Pred prevzemom vozila je potrebno položiti tudi varščino v navedeni višini. Vsak dodatni prevožen km se obračuna skladno s cenikom. V primeru zamude vračila vozila obračunamo dodatek. Po dogovoru možen najem za daljša časovna obdobja. Za ponudbo nam pošljite e-mail na info@autobroker.si. Možnost plačila tudi s kriptovalutami, cena se preračuna skladno s tečajem in volatilnostjo.