Fisker Karma

409

Moč motorja (KM)

6,20s

0-100 km/h

DAN 366 € 100 km
VIKEND 732 € 300 km
TEDEN 1.490 € 1.000 km
MESEC 4.390 € 3.000 km

Varščina: 2.000 €
Dodatni km: 2,44 €

Edini v Sloveniji omogočamo vsem zainteresiranim doživetje z izredno atraktivnim plug-in hibridom Fisker Karma, ki velja za Aston Martin med hibridi. Izkusite ekskluzivnost tega vozila s kar 409 konjskimi močimi (300 kW).

Nakup vozila Fisker

Se zanimate za nakup vozila Fisker? Lahko vam ponudimo takoj dobavljiva vozila. Na razpolago še izbrana vozila v črni, srebrni in grafitno sivi barvi. Uredimo vam celoten postopek uvoza in dobave vozila. Vse naše ponujene cene vključujejo DDV, DMV, homologacijo, transport in prevzem vozila v našem salonu na Verovškovi 60a v Ljubljani. Za več informacij na kontaktirajte ali obiščite naš salon na Verovškovi 60a v Ljubljani.

Pošlji povpraševanje

Opombe:

Vse cene vključujejo 22% DDV in kasko zavarovanje z odbitno franšizo v višini varščine. Rezervacija je potrjena šele po plačilu predračuna. Prevzem in vračilo vozila je praviloma znotraj našega delovnega časa na Verovškovi 60a v Ljubljani. Pred prevzemom vozila je potrebno položiti tudi varščino v navedeni višini. Vsak dodatni prevožen km se obračuna skladno s cenikom. V primeru zamude vračila vozila obračunamo dodatek. Po dogovoru možen najem za daljša časovna obdobja. Za ponudbo nam pošljite e-mail na info@autobroker.si. Možnost plačila tudi s kriptovalutami, cena se preračuna skladno s tečajem in volatilnostjo.